Za 13/9/2008 – Keetmanshoop-Okahandja

4:47 pm 2008 Kaap & Namibië, Op reis

Vanmorgen was het vroeg opstaan geblazen. Want om 7u gingen we de zonsopgang in de Giant’s Playground bewonderen. Na 5km gravel met de wagen en een korte wandeling vonden we een mooi stekje. We zetten ons tussen de rotsblokken die door reuzen lijken opgestapeld te zijn en genieten van de opkomende zon.

Dan terug naar het restcamp voor het onbijt en dan gaan tanken in Keetmanshoop city. Daar bezoeken we de Spar om wat voorraad op te slaan en we vinden in een andere supermarkt ook een SIM kaart voor de GSM.

Na een lange rit komen we aan in Okahandja waar ons een aangename verrassing wacht: bloemblaadjes op het bed en een fles champagne in de koelkast. Presentje van het huis. En nu gaan we daar lekker van genieten!!!!

1 reactie
 1. Ma en pa Jacobs :

  14-09-2008 @ 8:48 pm

  Beste Anne en Wim,

  We zijn blij dat alles tot nu toe volgens plan verloopt. Laat ons hopen dat jullie wagen niet te veel kuren meer gaat verkopen. We duimen!!

  Jullie reis volgen we in Aartselaar op de voet met jullie planning, de Insight Guide en ons album bij de hand. Jullie verslag roept bij ons ook mooie herinneringen op.

  Geniet er met volle teugen van. Tot de volgende keer.

  Ma en pa Jacobs

Laat een reactie achter

Je reactie

Je mag deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Let op: De reacties worden gemodereerd dus kan het even duren voor je bijdrage verschijnt. Het is dus niet nodig ze een tweede maal achter te laten.