15/11 – Terug naar Tokyo

3:30 pm 2017 Japan, Op reis

Vandaag hebben we een rit van bijna 4 uur voor de boeg van Okayama tot in Tokyo. In het station kopen we ons een bentobox voor de lunch. Onderweg zien we een aantal plaatsen die we bezochten terug voorbij flitsen: Himeji, Kyoto, …

In Tokyo vinden we ons hotel deze keer direct terug; het is een voordeel dat we hier al eens geweest zijn. We besluiten nog een wandelingetje te maken in de wijk Harajuku vlakbij: hier komen de fashionistas van Tokyo shoppen. De fagshipstores van de grote merken (Gucci, Vuitton, Delvaux, Armani, …) hebben allen hun speciale architectuur. In Cat street zitten de kleinere merken en lokale Japanse alternatieve designers. We geven onze ogen de kost en genieten ervan onze benen te strekken na de lange treinrit.

We lopen nog naar het busstation om tickets te kopen voor de bus richting Mount Fuji morgen. Dineren doen we op de 52ste verdieping van één van de wolkenkrabbers aan de Metropolitan building: boterzachte Kobe steak en Fugu (kogelvis): lekker!

Comments are closed.