De planning wordt concreter

9:58 am Thuis

Nog anderhalve week en we hebben toch maar nog enkele hotelletjes vastgelegd.

Eerste hotel in Phnom Penh wordt het Cozyna Hotel aan de Riverfront. Dit ligt niet boven een bar zoals de meeste aan die kant van de stad, dus zal het mss net iets rustiger zijn? Allez, niet dat we daar teveel op rekenen. De ligging is in elk geval OK!!

In Ratanakiri zullen we vanuit de Yaklom Hill Lodge de omgeving verkennen. Warm aanbevolen en eigenlijk het enige alternatief in de regio, dus hebben we geboekt.

Ook in Siem Reap (vlakbij het erg toeristische Angkor!) hebben we al een hotel gereserveerd. Daar gaan we het wat chiquer zoeken. The Villa komt aanbevolen door m’n Boomse buren die daar nauwelijks enkele weken geleden nog passeerden. We keken eens naar de website en besloten ervoor te gaan…

Voor de laatste dagen in Kep hebben we nog Vanna Bungalows gevonden, maar dat kunnen we nog niet reserveren wegens geen internet ginderachter. We zullen enkele dagen op voorhand proberen te bellen in de hoop nog een kamer vast te kunnen leggen. ’t Ziet er in elk geval super uit…

We tellen verder af…

Wim

1 reactie
  1. Salva :

    17-10-2007 @ 11:47 am

    Altijd in nederlands ! milliard de dju !

Laat een reactie achter

Je reactie

Je mag deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Let op: De reacties worden gemodereerd dus kan het even duren voor je bijdrage verschijnt. Het is dus niet nodig ze een tweede maal achter te laten.