Naar het groene Noordwesten

1:24 pm 2007 Cambodja, Op reis
Heeeeeeel vroeg uit de veren om het busje naar het noordoosten, de provincie Rattanakiri (Yaklom Hill Lodge, Ban Lung) te nemen. Blijkt dat wij de enige niet locals zijn op dit busje. Een dikke Cambodjaan blijkt ook een beetje Engels te kunnen, en neemt ons daarmee een beetje onder zijn vleugels een beetje onder zijn hoede. Voor de rest bleek deze meneer zowat de hele bus te entertainen en daartussen nog eens continu met zn GSM in de weer te zijn.
De reis verliep voorspoedig (de weg viel zelfs redelijk goed mee), tot :
1. We niet ver van Ban Lung een platte band hadden.
2. Weer wat verder (het was al donker) de achterklep openvloog en één van onze rugzakken er uit vloog. Wim is er toen samen met twee Cambodjanen als een haas achtergelopen; en heeft hem toen ook gevonden. Hij mocht hem wel absoluut niet zelf terugdragen!
3. Onderweg met de jeep naar de lodge een vrachtwagen de (zeer slechte) weg ( te vergelijken met de weg naar Rara Avis, Costa Rica) versperde, zodat we er niet langskonden. De jeep heeft dan uiteindelijk de vrachtwagen losgetrokken (!), zodat we eindelijk in de lodge aankwamen waar we van een welverdiend Ankor bier konden genieten!
Ons jungle avontuur kon beginnen…

Laat een reactie achter

Je reactie

Je mag deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Let op: De reacties worden gemodereerd dus kan het even duren voor je bijdrage verschijnt. Het is dus niet nodig ze een tweede maal achter te laten.