Dag 13 – Udaipur in de regen

12:00 am 2010 India, Op reis

Wanneer we wakker worden in Udaipur, blijkt de regen nog steeds met bakken uit de lucht te vallen. We trekken dan maar onze regenjassen aan en gaan op pad. Het blijkt niet makkelijk te zijn structuur te vinden in het stratenpatroon van Udaipur; dus na wat door de straatjes gedwaald te hebben, hebben we absoluut geen idee meer waar we zijn. Gelukkig, kan een vriendelijke man ons terug op de goede weg naar het paleis zetten.

We nemen ruim onze tijd om dit mooie paleis te bezoeken met een audiogids, want van ons geplande boottochtje op het meer zal toch niks in huis komen.

City Palace, Udaipur

City Palace, Udaipur

Udaipur is normaal gezien een “romantische” stad, zo aan die twee meren, maar de regen is toch wel de spelbreker. We laten dit echter niet aan ons hart komen, en gaan ons na het bezoek aan het paleis verwarmen met een lekkere warme chocomelk bij Cafe Edelweiss vlakbij ons hotel.

’s Avonds genieten we nog van een lekker diner met verse vis in het restaurant van ons hotel.

Pichola meer, Udaipur

Pichola meer, Udaipur

Laat een reactie achter

Je reactie

Je mag deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Let op: De reacties worden gemodereerd dus kan het even duren voor je bijdrage verschijnt. Het is dus niet nodig ze een tweede maal achter te laten.