Getrouwd!

11:59 pm Thuis

Het is zover. We zijn in het huwelijksbootje gestapt!

’t Was vroeg dag vanmorgen. Zeker voor Anne die eerst bij kapper en visagiste langliep. De kapper had een mooie orchidee klaar voor de aanstaande bruid!

Het officiële gedeelte in ’t stadhuis verliep erg vlot en ’t was dan ook in een oogwenk voorbij. We waren man en vrouw!! En met trouwringen aan de vinger en een trouwboekje, een setje theelichtjes van ’t Stad en een gunstige Chinese horoscoop gingen we te voet richting Zuiderterras. Raf nam onderweg nog enkele foto’s voor we in het restaurant van een heerlijke lunch met de familie genoten. Nog wat napraten en dan voor de taart naar ’t appartement in de Begijnenstraat.

Even hadden we nog de tijd onze voeten omhoog te leggen nadat de familieleden huiswaarts keerden, maar algauw stapten we de wagen in naar ’t Noorden van ’t Stad voor onze receptie voor de vrienden. Die werd in de Ark georganiseerd. Een prachtige lokatie en schitterende catering maakten er een onvergetelijke avond van!

Moe en gelukkig kwamen we heel laat (of vroeg?) thuis. Morgen vertrekken we als meneer en mevrouw Jacobs-Pardon naar Venetië!!

Anne & Wim

Anne en Wim

Laat een reactie achter

Je reactie

Je mag deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Let op: De reacties worden gemodereerd dus kan het even duren voor je bijdrage verschijnt. Het is dus niet nodig ze een tweede maal achter te laten.